10/03/2016

Reviews

“Hi Jeanet en Bianca,

de complimenten, Eric Junge, onze voorzitter en chauffeur van vanavond heeft nog een kleine enquete gehouden in de bus, de mensen vonden het helemaal top. Of er nog een act was die minder vonden vroeg ie, nou nee dus. Ze waren echt uit geweest. Ze hadden een geweldige avond.

Vasthouden zou ik zeggen, doorgaan er is al zoveel energie gestoken in deze revue, een veel betere promotie verdienen jullie, gewoon naar Zaandam, Amstelveen, Purmerend, Almere etc., We kennen onze klantjes, ze zijn oprecht in hun oordeel, vinden ze het niks dan zeggen ze dat recht voor z’n raap, maar ze vonden het top. Beschouw dat maar als een groot compliment, als onze stadspas fans het leuk vinden, dan vindt de hele wereld het leuk. Tot morgen.

Hartelijke groet,

Thea”


 

“En op zondagmiddag waren we in het Bijlmer Theater voor de voorstelling / Revue FF niet alleen van Jeanet Alles & het was fantastisch 😉 & zou zo in Carre kunnen opgevoerd !”


 

“wij zijn er geweest en hebben genoten van alles. het welkom/ komedie / dans / zang en verzorging. kortom geweldig”


 

“Dag Bianca & Jeanet,

Nog even bericht om aan te geven dat ik genoten heb van jullie voorstelling. Goed geregeld met Groen/Grijs, fantastisch dat Linda zich ontfermt over haar Facebook-groep en mooi dat de mix amateur en professionals zo vlekkeloos in elkaar overloopt”