04/03/2018

Nieuws

Beste fans van On & Backstage

Met veel genoegen kunnen we jullie mededelen dat we op zaterdag 22 oktober 2022 weer een optreden verzorgen in het Winkelcentrum De Banne in Amsterdam noord, Bezaanjachtsplein 285A. Geheel gratis. Aanvang 14.30 uur.

Zoals jullie gewend zijn van ons zal het weer een spetterend  vrolijke optreden worden.

Het feest start buiten met een fanfare uit Marken in klederdracht die over het parkeerterrein zullen lopen naar de grote hal. Daar zullen zij opgewacht worden door het koor Double Dutch.

Onze rollatordansers zullen de beroemde rollatorflashmob opvoeren.

Vervolgens komt een gevarieerd programma met diverse zangers en zangeressen die merendeels Hollandse liedjes zingen, een koor, natuurlijk onze medley met klompendans En een verbazende act  van acrobatiek op de rollator. Onder het zingen van “Bij ons in de Jordaan:  sluiten we het optreden af.

 

 

 

 

Ons optreden in De Hallen was een doorslaand succes. In 2021 hebben we 3 voorstellingen gegeven van de revue Vrijheid Blijheid in het Antoniushuis en nu in oktober geven we 2 voorstellingen van de revue FF niet alleen in Het Zonnehuis.

 

Stichting On & Backstage Amsterdam presenteert:

ff niet alleen
Een hartverwarmende revue voor jong en oud!

Exotische kostuums, glitter en een tikje ondeugd, zang, dans acrobaten en verhalen. Het zit allemaal in deze wervelende show.

De revue wordt gemaakt vóór en dóór (eenzame) senioren, de kwetsbare medemens en minima, samen met (oud) professionele artiesten. Steeds meer mensen hebben door ontslag of gebrek aan pensioen niet meer de financiële middelen om zichzelf op een leuk uitje te trakteren. Ons doel is om iedereen met een laag inkomen of AOW te laten genieten van deze voorstelling.