08/15/2016

Stichting

Wie zijn wij?

‘On&Backstage’ is een revue-gezelschap, opgericht ten tijde van een teruglopende economie. Steeds meer mensen hebben door ontslag of gebrek aan pensioen niet meer de financiële middelen om zichzelf op een leuk uitje te trakteren. ‘On&Backstage’ vindt dat onacceptabel! Ons doel is om iedereen met een laag inkomen of AOW te laten genieten van een gezellige avond uit met een knipoog naar Amsterdamse sferen.

Wat doen wij?

Wij presenteren een gezellige revue door heel Nederland, voor publiek dat van Amsterdamse liedjes en Amsterdamse humor houdt.

Doelstelling

Het bieden van een platform om buurtbewoners ervaring te laten opdoen en te activeren: meehelpen op en achter het podium, vervoer bezoekers die niet zelf kunnen reizen, van en naar de voorstelling, vervoer voorstelling, maken en opbouwen decor, verzorgen van de techniek, maken en onderhouden van kleding, bereiden en verzorgen van catering,  daarnaast geven we een platform aan amateurs,  aankomend jong talent, zoals dansers en/of danseressen, zangers/of zangeressen, artiesten, acrobaten, goochelaars, jongleerders, kunstenaars en muzikanten, in samenwerking met “oudere en ervaren” artiesten, kunstenaars en/of muzikanten, ook hier zoeken we zoveel mogelijk in de buurt waar de voorstelling plaats vindt. Het stimuleren van oudere artiesten om hun beroep te blijven uitoefenen en hun kennis en ervaring door te geven aan jonge talenten en enthousiaste buurtbewoners, door middel van lessen en regie/begeleiding.