08/15/2016

Stichting

Wie zijn wij?

‘On&Backstage’ is een revue-gezelschap, opgericht ten tijde van een teruglopende economie. Steeds meer mensen hebben door ontslag of gebrek aan pensioen niet meer de financiële middelen om zichzelf op een leuk uitje te trakteren. ‘On&Backstage’ vindt dat onacceptabel! Ons doel is om iedereen met een laag inkomen of AOW te laten genieten van een gezellige avond uit met een knipoog naar Amsterdamse sferen.

Wat doen wij?

Wij presenteren een gezellige revue door heel Nederland, voor publiek dat van Amsterdamse liedjes en Amsterdamse humor houdt.

Doelstelling

Het bieden van een platform om buurtbewoners ervaring te laten opdoen en te activeren. Als vrijwilliger helpen ze mee op en achter het podium, zorgen voor vervoer van bezoekers die zelf niet kunnen reizen, helpen bij het maken en vervoeren van decors, verzorgen de techniek, maken en onderhouden de kostuums en verzorgen de catering. Daarnaast geven we een kans aan amateurs en aankomend jong talent uit de buurt waarin de voorstelling plaats vindt, zoals dansers, zangers, acrobaten, goochelaars etc. Zij werken samen met oudere en ervaren artiesten en kunnen van hen leren. Verder stimuleren wij oudere artiesten om hun beroep te blijven uitoefenen en hun kennis en ervaring door te geven aan jong talent en enthousiaste vrijwilligers uit het stadsdeel waar wij de voorstelling geven.