08/15/2016

Revue – FF niet alleen

Zijn we bij de Moulin Rouge beland of in een Vissersdorpje? Prachtige exotische kostuums, veren, glitter en een tikje ondeugd. Een zwerver in z’n oude kloffie, olijke matrozen en prachtige dames wervelen door elkaar heen in deze amusante voorstelling. Zang, dans en verhaal met tussendoor de heerlijkste hapjes. Voor jong en oud, meezingen, luisteren, ervaren en vooral genieten.

De Nederlandse hoofdstad staat nog steeds garant voor plezier en gezellige meezingers, maar herbergt ook vele nationaliteiten. De tijd van Johnny Jordaan en tante Leen. Tulpen uit Amsterdam, Aan de Amsterdamse grachten en Geef mij maar Amsterdam, wordt afgewisseld met exotische en soms tropische muziek en dans. Hier omheen wervelen de De Jantjes of een accordeonist.

We zetten een kleine grootse show op met als thema “Holland en verder”. De show zal bestaan uit dansers, zangers/koor, orgelman, circusartiesten, figuranten, acteurs, vrijwilligers en muzikanten. De aankleding is een mengeling van decor, foto’s, filmfragmenten en sketches/acts uit de goeie oude tijd. Hiermee brengen we de senioren en buurtbewoners in beweging door interactie met elkaar samen met de artiesten. En om de mensen met een lach naar huis te laten gaan geven we ze aan het eind van het programma een opbeurende tekst of prachtig gedicht met foto als herinnering mee.

De show duurt één à anderhalf uur.

Zie ook video/Facebook/foto’s

Wie maken de voorstelling mogelijk?

Senioren die in hun vroegere leven actief zijn geweest in de amusementswereld,  en graag hun bijdrage willen leveren.

Buurtbewoners die, ondanks armoede en werkloosheid graag weer mee willen doen zowel op als achter het podium. Die graag willen leren acteren, zingen, dansen, organiseren. Die willen helpen met sjouwen, bouwen en techniek willen leren. En vooral er enthousiast bij willen horen en graag meegenomen willen worden in ons traject.

Kwetsbare medemensen die met wat voor handicap dan ook toch mee willen doen, nodigen we ook van harte uit om mee te helpen met de voorstellingen.

Meer informatie of wil je meedoen?

Neem contact op met Jeanet Alles door haar een mailtje te sturen onandbackstage@gmail.com of te bellen op:

06 -136 400 40.