08/15/2016

Revue – FF niet alleen

Zijn we bij de Moulin Rouge beland of in een Vissersdorpje”? Prachtige exotische kostuums, veren, glitter en een tikje ondeugd, een zwerver in z’n oude kloffie, olijke matrozen en prachtige dames wervelen door elkaar heen in deze amusante voorstelling. Zang, dans en verhaal met tussendoor de heerlijkste hapjes. Voor jong en oud, meezingen, luisteren, ervaren en vooral genieten.

De Nederlandse hoofdstad staat nog steeds garant voor plezier en gezellige meezingers, maar herbergt ook vele nationaliteiten. De tijd van Johnny Jordaan en tante Leen. ‘Tulpen uit Amsterdam’, ‘Aan de Amsterdamse grachten’ en ‘Geef mij maar Amsterdam, wordt afgewisseld met exotische en soms tropische muziek en dans ’. Hier omheen wervelen de ‘De Jantjes’ of een accordeonist.

We zetten een kleine grootse show op met als thema “Holland en verder”. De show zal bestaan uit dansers, zangers/koor, orgelman, circusartiesten, figuranten, acteurs, stagiaires en muzikanten. De aankleding uit een decor, foto’s, filmfragmenten en sketches/acts uit de goeie oude tijd. Hiermee brengen we de ouderen en buurtbewoners In beweging door interactie met elkaar en de artiesten en om de mensen met een lach naar huis te laten gaan geven we ze aan het eind van het programma een opbeurende tekst of prachtig gedicht met foto als herinnering mee.

De show duurt één à anderhalf uur.

Zie ook video/Facebook/foto’s

Wie maken de voorstelling mogelijk?

Ouderen die in hun vroegere leven actief zijn geweest in de amusementswereld, graag hun bijdrage willen en kunnen leveren maar nu aan de kant staan.

Buurtbewoners die, ondanks armoede en werkloosheid graag weer mee willen doen zowel op als achter het podium, die graag willen leren acteren, zingen, dansen, willen organiseren, sjouwen, bouwen, techniek willen leren en enthousiast zijn, er bij willen horen en graag meegenomen willen worden in ons traject en hun steentje willen bijdragen aan het succesvol maken van het project

Afgekeurde personen die met wat voor handicap dan ook toch mee willen doen nodigen we ook van harte uit om mee te helpen met de voorstellingen.

Meer informatie of wil je meedoen?

Neem contact op met Jeanet Alles door haar een mailtje te sturen onandbackstage@gmail.com of te bellen op: 06 -136 400 40.