08/15/2016

Revue – FF niet alleen

Een geweldige show met een spetterend voorprogramma dat zich buiten al afspeelt en waar iedereen blij van wordt, van kan meegenieten, zich vast kan opwarmen voor de show.

Prachtige exotische kostuums, veren, glitter en een tikje ondeugd. Een stoere bink in zijn beste outfit heeft een internet date met een chique dame, Hij komt kijken naar haar voorstelling. Het verhaal speelt zich af tijdens de revue en is bedoeld voor jong en oud, om mee te zingen, te luisteren, te ervaren en vooral te genieten. De reis voert ons vanaf de jaren veertig naar het heden.

De show zal bestaan uit dansers, zangers/koor, circusartiesten, figuranten, acteurs, vrijwilligers en muzikanten. De aankleding is een mengeling van decor, foto’s, filmfragmenten en sketches/acts uit de goeie oude tijd en nu. Hiermee brengen we de senioren en buurtbewoners in beweging door interactie met elkaar samen met de artiesten.

Zie ook video/Facebook/foto’s

Wie maken de voorstelling mogelijk?

Senioren die in hun vroegere leven actief zijn geweest in de amusementswereld,  en graag hun bijdrage willen leveren.

Buurtbewoners die, ondanks armoede en werkloosheid graag weer mee willen doen zowel op als achter het podium. Die graag willen leren acteren, zingen, dansen, organiseren. Die willen helpen met sjouwen, bouwen en techniek willen leren. En vooral er enthousiast bij willen horen en graag meegenomen willen worden in ons traject.

Kwetsbare medemensen die met wat voor handicap dan ook toch mee willen doen, nodigen we ook van harte uit om mee te helpen met de voorstellingen.

Meer informatie of wil je meedoen?

Neem contact op met Jeanet Alles door haar een mailtje te sturen onandbackstage@gmail.com of te bellen op:

06 -136 400 40.